پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

وكيل در مشهد

وكيل در مشهد

وكيل-در-مشهد : وكيل به كسي گفته مي شود كه به جاي موكل، اقداماتي را كه خود موكل توانايي انجام آن را دارد را برعهده مي گيرد. در صورتي كه وكالت با سند عادي و يا سند رسمي واگذار گردد، براي انجام امور اداري و يا انجام معاملات مي توان استفاده كرد. ولي با وكالت تنظيمي در دفترهاي اسناد رسمي نمي توان از سوي فرد حقيقي و يا حقوقي مستقيماً به دادسراها و دادگاه ها رجوع و موضوع وكالت را انجام داد. ولي اين امكان وجود دارد كه در وكالترسمي حق انتخاب وكيل دادگستري را اضافه كرد.

وكيل در مشهد

وكيل دادگستري فردي را مي گويند كه با داشتن پروانه وكالت و عضويت در يكي از كانن هاي وكلاي دادگستري از سوي افراد حقيقي و يا حقوقي دفاع از حقوق موكل و جواب دادن به ادعاها و علل و ارارئه آن ها را در دادسراها و دادگاه ها و ادارات ثبت اسناد و املاك قبول مي كند. لذا تنها وكيل دادگستري و يا نماينده حقوقي سازمان هاي دولتي و يا مدير شركت در چارچوب اختيارات قانوني از طرف شركت و يا موسسه مرتبط اين امكان را دارند كه در مراجع قضايي، ثبتي و اداري، از سوي موكل و يا شركت يا موسسه يا مركزي كه نمايندگي داده است، حضور داشته باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر به اين لينك مراجعه كنيد.

معني و شرايط طلاق خلع و مبارات

قانون مدني به تبعيت از فقه اماميه دو نوع طلاق به نام خلع و مبارات ذكر كرده كه بايد آنها را نوعي از طلاق توافقي به حساب آورد. خُلع از خَلع به معني كندن (جامه وغير آن) گرفته شده و ماده ۱۱۴۶ قانون مدني در تعريف آن گفته است: طلاق خلع آن است كه زن به واسطه‌ي كراهتي كه از شوهر خود دارد در مقابل مالي كه به شوهر مي‌دهد طلاق بگيرد اعم از اين كه مال مزبور عين مهر يا معادل آن و يا بيشتر و يا كمتر از مهر باشد. در اين نوع از طلاق شوهر خالع و زن مختلعه ناميده مي شود. در اين گونه طلاق كه زن از زندگي زناشويي ناراضي است براي رهايي خود ازقيد ازدواج با پرداخت مالي به شوهر موافقت او را براي طلاق جلب ميكند. معمولا دراين گونه موارد به قول معروف مهرش را حلال و جانش را آزاد ميكند.

براي انتخاب مطمين و اصلح وكيل در مشهد براي موارد قضايي خود اينجا كليك كنيد
وكيل نوين ارايه دهنده استراتژي هاي دفاعي اختصاصي 

معني و شرايط طلاق خلع و مبارات

معني و شرايط مبارات در لغت به معني بيزار شدن از يكديگر است و در اصطلاح حقوقي نوعي طلاق است كه در ماده ۱۱۴۷ قانون مدني به شرح ذيل تعريف شده است: طلاق مبارات آن است كه كراهت از طرفين باشد ولي در اين صورت عوض بايد زائد بر ميزان مهر نباشد. در اين صورت نيز زن مي تواند با دادن مالي به شوهر او را حاضر به طلاق كند. ولي دراين صورت عوض بايد زايد بر مهر نباشد. در اين گونه طلاق برخلاف نوع پيشين كراهت و نارضايتي از زندگي زناشويي دو جانبه است و از اينرو قانونگذار مالي كه زن در ازاء طلاق به شوهر مي دهد را محدود كرده است. به  اين نحو كه اين مال نمي تواند بيشتر از مهر باشد.

انواع وكالت

وكالت به سه نوع وكالت رسمي، عادي و شفاهي دسته مي شود. مورد وكالت بايد موردي باشد كه بر اساس قانون و يا به طور طبيعي در انحصار فرد نباشد مانند وكالت در مجلس معامله كه مي بايست خودش انجام دهد و اين امكان را ندارد كه فرد ديگري را به عنوان وكيل انتخاب كند. ديگر اينكه خود فرد موكل بتواند آن را انجام دهد، به عنوان مثال فردي كه ورشكسته شده است از دخالت در اموال ممنوع بوده و نمي تواند در خصوص آن به فرد ديگري وكالت دهد. براي كسب اطلاعات از وكيل بين الملل به اين لينك رجوع كنيد.

وكالت مطق:

به اين معناست كه فردي را براي همه ي كارها وكيل نمايد و اين وكالت امور اداري و مالي موكل را شامل مي شود مانند فروش و يا خريد و يا پرداخت هزينه خانواده كه در اين بخش اعمال وكيل در مشهد به اجازه ي موكل نيازي نخواهد داشت.

وكالت مقيد:

در وكالت مقيد، مورد وكالت مشخص و تعيين شده مي باشد و وكيل در مشهد بايد در همان مورد مشخص، عمل كند، مانند خريد خانه و يا فروش ماشين.

تعهدات وكيل:

هر زمان از جرم وكيل خساراتي به موكل وارد گردد كه مسبب آن وكيل در مشهد باشد، موظف خواهد بود، وكيل بايد در تصرفات و كارهاي خود مصلحت موكل را رعايت كند و از اختيارات واگذار شده تجاور نكند. وكيل بايد چيزي را كه به جاي موكل خود دريافت مي كند به وي بدهد، اگر براي اعمال مسئله اي دو و يا چند وكيل مشخص شده باشد هيچ نمي تواند بدون ديگري و يا ديگران در مسئله اي دخالت كند و در صورتي كه وكيل وكالت در توكيل نداشته باشد نمي تواند اعمال مسئله اي را به فرد ديگري بدهد.

  • ماده 35 قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب در امور مدني در خصوص وكالت مقرر داشته : « وكالت در دادگاهها شامل تمام اختيارات راجع به امر دادرسي است جز آنچه را كه موكل استثناء كرده يا وكيل در مشهد در آن خلاف شرع باشد.

در امور زير بايد اختيارات وكيل در مشهد در وكالت نامه تصريح شود : 

  1.  وكالت راجع به اعتراض به رأي ، تجديدنظر ، فرجام خواهي و اعاده دادرسي .
  2. // در مصالحه و سازش .
  3. وكالت در ادعاي جعل يا انكار و ترديد نسبت به سند طرف و استردادسند .
  4. // در تعيين جاعل .
  5. // در ارجاع دعوا به داوري و تعيين داور .
  6. //در وكيل در مشهد .
  7. // در تعيين مصدق و كارشناس . 
  8. //در دعواي خسارت . 
  9. //در استرداد دادخواست يا دعوا .
  10. وكالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعواي ثالث .
  11. //در ورود شخص ثالث و دفاع از دعواي ورود ثالث . 
  12. وكالت در دعواي متقابل و دفاع در قبال آن .
  13. //در ادعاي اعسار .
  14. وكالت در قبول يا رد سوگند . 

تبصره 1 - اشاره به شماره هاي ياد شده در اين ماده بدون ذكر موضوع آن ، تصريح محسوب نمي شود . 
تبصره 2 - سوگند ، شهادت ، اقرار ، لعان و ايلاء قابل توكيل نمي باشد . » 

تعهدات موكل:

موكل مي بايست همه ي تعهداتي را كه وكيل در حد وكالت خود برعهده گرفته است را انجام دهد. موكل مي بايست همه ي هزينه هايي كه وكيل براي انجام وكالت كرده است را بدهد. همچنين موكل مي بايست اجرت وكيل را بدهد مگر اينكه در قرارداد وكالت چيز ديگري را قيد كرده باشد.

  • وكيل در توكيل: به وكيل در مشهد رگفته مي شود كه از سوي موكل خود اختيار مشخص كردن وكيل ديگري را براي او داشته باشد.
  • وكالت بلاعزل: به وكالتي گفته مي شود كه وكالت وكيل در مشهد و يا عدم عزي وكيل حين قرارداد لازمي شرط شده باشد.
  • طرق انقضاي وكالت: با استعفاي وكيل، با عزل موكل، با فوت يا جنون موكل و يا وكيل در مشهد .
  • طرق فسخ وكالت: با از بين بردن متعلق وكالت، با انجام كاري از طرف موكل كه منافي با وكالت وكيل در مشهد باشد و با انجام موضوع وكالت از طريق خود موكل.

وكالت اتفاقي

براساس ماده 2قانون وكالت اشخاصي كه داراي معلومات كافي براي وكالت باشنداما پروانه ي وكالت نداشته باشند،ميتوانند درسال سه مرتبه با گرفتن جواز وكالت اتفاقي ازكانون مربوط،براي اقرباي سببي يا نسبي خودتا درجه دوم ازطبقه سوم وكالت نمايند.

چه مداركي براي تنظيم وكالت‌نامه لازم است

  1. براي نوشتن وكالت‌‌نامه كارت ملي و شناسنامه وكيل در مشهد و موكل و كپي آن‌ها ضروري است.
  2. اگر قرار است براي خريد و فروش خودرو يا ملكي وكالت داده شود، بايد سند و مداركي كه نشان‌دهنده مالكيت موكل است، به دفترخانه‌ها ارائه كنيد. يعني هر حقي كه قرار است از سوي موكل به وكيل در مشهد داده شود، بايد مداركي مبني بر داشتن آن حق توسط موكل ارائه شود.

مواردي كه در وكالت‌نامه بلاعزل بايد رعايت كنيد:

  • وكالت‌نامه را به دقت بخوانيد. تمام مواردي كه مي‌خواهيد عنوان كنيد، با جزئيات بنويسيد.
  • در معاملات كلان از طريق وكالت‌نامه، حتما قبل از انجام معامله اعتبار وكالت‌نامه از دفترخانه تنظيم‌كننده سند، كتباً استعلام شود.
  • بهتر است فقط براي امور اداري از وكالت بلاعزل استفاده كنيد و اگر ملكي خريداري مي‌كنيد، هرچه زودتر به سند قطعي تبديل كنيد.
  • براي تنظيم وكالت‌نامه حتما به دفاتر اسناد رسمي مراجعه كنيد. وكالت‌‌نامه شما بايد به صورت كتبي نوشته شود و در دفترخانه‌هاي رسمي به ثبت برسد. در غير اين صورت وكالت شما فسخ شده، و قانوني نيست.
  • از وكالت‌نامه دو نسخه تهيه كنيد. يك نسخه دست فروشنده و يك نسخه دست خريدار باشد.
  • با افرادي كه نمي‌شناسيد به هيچ عنوان معاملات وكالتي انجام ندهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.